verhuur van alle feestmateriaal

Aanbiedingen

Mobiele en vaste ledschermen

Ook voor LED-schermen voor verschillende toepassingen kan u bij  ons terecht!

Of het nu gaat om een klein scherm voor advertenties tot maatwerk-schermen,  bij Guntro's Partyrent kan u steeds terecht!

Onze schermen worden veel gebruikt bij festivals,  marathons,  voetbal - andere sportmanifestaties.  Ook advertenties van uw sponsors weergeven behoort tot de mogelijkheden.

Heeft u meer interesse,  stuur ons zeker een mailtje met uw vragen en wensen,  zodat wij een oplossing op maat kunnen voorstellen.

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • mobiel ledscherm 12m²
  Ideaal voor uw sponsors op weer te geven tijdens uw event,  maar ook in te zetten voor het aankondigen van uw opendeur,  event,... Door zijn grotere omvang (3m hoogte en 4m breedte) leent dit scherm zich uitermate om reclame,  uitzendingen en andere af te spelen over een grotere afstand of een groter publiek. De mogelijkheden zijn onbeperkt! Stuur ons zeker een mailtje met al uw vragen en wensen. Prijs op aanvraag.   ..
  0,00€ Excl. BTW: 0,00€
 • mobiel ledscherm 15m²
  Ideaal voor uw sponsors op weer te geven tijdens uw event,  maar ook in te zetten voor het aankondigen van uw opendeur,  event,... Door zijn grotere omvang (3m hoogte en 5m breedte) leent dit scherm zich uitermate om reclame,  uitzendingen en andere af te spelen over een grotere afstand of een groter publiek. De mogelijkheden zijn onbeperkt! Stuur ons zeker een mailtje met al uw vragen en wensen. Prijs op aanvraag. ..
  0,00€ Excl. BTW: 0,00€
 • Ideaal voor uw sponsors op weer te geven tijdens uw event,  maar ook in te zetten voor het aankondigen van uw opendeur,  event,... Ook mogelijk om voetbalmatchen,... zelfs livefeeds via bij te huren camera's op weer te geven. De mogelijkheden zijn onbeperkt! Stuur ons zeker een mailtje met al uw vragen en wensen. Prijs op aanvraag ..
  0,00€ Excl. BTW: 0,00€