verhuur van alle feestmateriaal

Aanbiedingen

Attracties

Uw feest of evenement is niet compleet zonder ook aan onze kleintjes te denken of een extra attractie te voorzien.

Van eyecatchers tot kidsgarden,  Guntro's Partyrent levert het allemaal!

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • 3D Space swing / Gyroscoop
  De 3D Space Swing / Gyroscoop vindt z'n oorsprong bij de eerste astronautentrainingen. Een kriebelende buik,  ondersteboven,  links naar rechts,  heel snel of niet iets trager...   Het kan allemaal met onze 3D space swinger! Ideaal om eens met iets anders op uw feestje,  event,...  te verschijnen! Uitdaging gegarandeerd! ..
  280,00€ Excl. BTW: 280,00€
 • bierfiets/fietscafé
  De alomgekende bierfiets/fietscafé is vanaf nu ook verkrijgbaar bij Guntro's Partyrent. U kan deze met een gepaste aanhangwagen of takelwagen zelf bij ons afhalen,  of wij leveren deze op verplaatsing mits vergoeding per afgelegde kilometer. U dient steeds een borg te betalen van 200€,  bovenop de huurprijs.  Deze wordt terugbetaald indien er geen schade is. De bestuurder mag absoluut niet onder invloed zijn van alcohol of drugs. Indien u de bierfiets op de openbare weg gebruikt,  dient u steeds de verkeersregels te respecteren. Bij ongeval of sc..
  310,00€ Excl. BTW: 310,00€
 • bungeerun
  Laat je door niets en niemand tegenhouden en win van het elastiek en je tegenstander. Wie het plakkertje het verst plakt krijgt de punten. Maar let op: het elastiek geeft zich niet zomaar gewonnen… De Bungee Run kan worden afgesteld door middel van het elastiek. Jong en oud kan tegen elkaar strijden op de bungee run waar wilskracht en doorzettingsvermogen een vereiste is. Twee deelnemers worden vast gemaakt aan het speciaal daarvoor ontworpen bungee elastiek. Vervolgens is de uitdaging om zo ver mogelijk een plakker aan de overkant te pl..
  190,00€ Excl. BTW: 190,00€
 • Get 'm off
  Daag je tegenstander uit!   Klauter op het beweegbare middendeel en worstel je tegenstander van het verhoog! Je kan ook de zachte helmen en battlesticks gebruiken om je tegenstander te verslaan! Succes verzekerd! Doelgroep:  6 tot 66 jaar Zie je graag een filmpje?  Kijk dan snel op onze facebookpagina's attractieverhuur.be of guntros partyrent ..
  190,00€ Excl. BTW: 190,00€
 • Jungle run
  klim op de klimmuur,  glij van de glijbaan,  klauter onder de hindernissen en baan je een weg door de obstakels! Onze jungle run verzekert plezier voor kinderen van 3 tot... minimum afmetingen om deze te plaatsen:  6m breedte x 14m lengte x 4m vrije hoogte ..
  280,00€ Excl. BTW: 280,00€
 • Kindermolen voor max 8 personen
  Onze kindermolen is uitgerust voor maximaal 8 personen tegelijk. Op een veilige manier kunnen de kleintjes hier een leuk ritje maken. Ideaal voor variatie op uw opendeur,  schoolfeest,  verjaardagsfeest,...  en publiekstrekker. Vergeet niet dat deze kindermolen ook uitgebaat kan worden,  waardoor deze mee helpt de kassa te spijzen! Er zit reeds een tijdsschakelaar ingebouwd,  ieder ritje duurt,  geprogrammeerd,  4 minuten. De huurder is verplicht toezicht te houden op het speeltoestel. Onze attracties en speeltoestel werden onderworpen aan de..
  280,00€ Excl. BTW: 280,00€
 • mobiele speelkooi
  Onze mobiele speelkooi is voorzien voor kinderen van 1 tot 14 jaar. Het hindernissenparcours,  de schuine klimwanden,  de hangende obstakels,  de binnenglijbaan,  het ballenbad,  de buitenglijbaan,  kortom,  deze wagen vormt een uitdaging voor elk kind! Mama en papa kunnen op hun spruit wachten onder de grote luifel,  waardoor deze speelkooi ook inzetbaar is tijdens regenweer. De speelkooi werd opgebouwd uit brandveilige materialen en voldoet aan de strengste normen en criteria. Om er zeker van te zijn dat niks over het hoofd ..
  400,00€ Excl. BTW: 400,00€
 • Rodeostier
      Ontdek onze mechanische stier. Beleef de rit van je leven op onze rodeostier, of je nu beginner bent of  een meer ervaren deelnemer,  plezier verzekerd!   Onze rodeostier kan elk type evenement komen vervolledigen: of het nu gaat om een opendeur, familiedag, bedrijfs-, huwelijks-, straat-, kortom elk feest of gelegenheid  waarbij U Uw gasten wenst te plezieren. Combineer het eventueel met 1 van onze andere attracties en maak er een topevent van voor jong en oud.   ..
  400,00€ Excl. BTW: 400,00€
 • trampolinewagen/ mobiele trampolines
  Event of tuinfeest?  Iets anders dan een gewoon springkasteel? Huur onze trampolinewagen! 6 springbedden,  veilige vangnetten,  korte opbouwtijd,...  Alles wat u nodig hebt om snel een meerwaarde toe te voegen! ..
  320,00€ Excl. BTW: 320,00€