verhuur van alle feestmateriaal

Aanbiedingen

OntspanningSorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Airhockeytafel met luchtstroommotor
  ..
  24,00€ Excl. BTW: 24,00€
 • Grote legoblokken
  ..
  40,00€ Excl. BTW: 40,00€
 • mobiele speelkooi
  Onze mobiele speelkooi is voorzien voor kinderen van 1 tot 14 jaar. Het hindernissenparcours,  de schuine klimwanden,  de hangende obstakels,  de binnenglijbaan,  het ballenbad,  de buitenglijbaan,  kortom,  deze wagen vormt een uitdaging voor elk kind! Mama en papa kunnen op hun spruit wachten onder de grote luifel,  waardoor deze speelkooi ook inzetbaar is tijdens regenweer. De speelkooi werd opgebouwd uit brandveilige materialen en voldoet aan de strengste normen en criteria. Om er zeker van te zijn dat niks over het hoofd ..
  400,00€ Excl. BTW: 400,00€
 • peuterballenbad
  Voor de allerkleinsten beschikken we vanaf nu ook over een peuterballenbad. Met zijn beperkte afmetingen,  veiligheidsnetten en ontwerp is dit een gegarandeerd succes voor ieder feestje. Het ballenbad dient eenmalig opgeblazen te worden (dus daarna geen ronkende motor meer),  waardoor het zich dus uitstekend leent voor indoor gebruik op bv.  babyborrels,  klasfeestjes,  verjaardagsfeestjes en andere. ..
  65,00€ Excl. BTW: 65,00€
 • Reuzetoren van Pisa
  ..
  24,00€ Excl. BTW: 24,00€
 • Rodeostier
      Ontdek onze mechanische stier. Beleef de rit van je leven op onze rodeostier, of je nu beginner bent of  een meer ervaren deelnemer,  plezier verzekerd!   Onze rodeostier kan elk type evenement komen vervolledigen: of het nu gaat om een opendeur, familiedag, bedrijfs-, huwelijks-, straat-, kortom elk feest of gelegenheid  waarbij U Uw gasten wenst te plezieren. Combineer het eventueel met 1 van onze andere attracties en maak er een topevent van voor jong en oud.   ..
  400,00€ Excl. BTW: 400,00€
 • Springkasteel Bugs Bunny
  Een springkasteeltje voor de allerkleinsten! Hebt u enkel peuters en kleuters op bezoek?  Toch graag een aangepast springkasteel? Of heeft u niet echt de ruimte om een groot springkasteel op te zetten? Huur dan onze bugs bunny!   Door zijn beperkte afmetingen en lage bouw kan je dit op vele plaatsen inzetten,  zowel binnen als buiten! afmetingen:  2,5m x 3m x 1,5m hoogte Eenvoudig mee te nemen in de koffer van uw wagen.   Dit springkasteel wordt niet aan huis geleverd,  tenzij in combinatie met andere goederen. ..
  65,00€ Excl. BTW: 65,00€
 • springkasteel glitterprinses
  Een springkasteel speciaal voor iedere kleine prinses! Waan je een échte prinses met dit glitterkasteel.  Binnenin staat jouw reuzekroon op jou te wachten! Schijnt de zon?  Dan zal jouw kasteel helemaal glinsteren!   DIt springkasteel werd opgebouwd met de laatst nieuwe zeilen die voorzien van glitterflakes,  waardoor het springkasteel glinstert in de zon!  Uw kapoen zal er helemaal weg van zijn! Voor extra veiligheid werd het kasteel omzoomd met veiligheidsnetten,  maar hebben mama en papa wel de mogelijkheid om altijd een oogje in het zeil..
  150,00€ Excl. BTW: 150,00€
 • trampolinewagen/ mobiele trampolines
  Event of tuinfeest?  Iets anders dan een gewoon springkasteel? Huur onze trampolinewagen! 6 springbedden,  veilige vangnetten,  korte opbouwtijd,...  Alles wat u nodig hebt om snel een meerwaarde toe te voegen! ..
  320,00€ Excl. BTW: 320,00€
 • Vier op een rij (groot formaat)
  ..
  24,00€ Excl. BTW: 24,00€