verhuur van alle feestmateriaal

Aanbiedingen

Springkastelen

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • bungeerun
  Laat je door niets en niemand tegenhouden en win van het elastiek en je tegenstander. Wie het plakkertje het verst plakt krijgt de punten. Maar let op: het elastiek geeft zich niet zomaar gewonnen… De Bungee Run kan worden afgesteld door middel van het elastiek. Jong en oud kan tegen elkaar strijden op de bungee run waar wilskracht en doorzettingsvermogen een vereiste is. Twee deelnemers worden vast gemaakt aan het speciaal daarvoor ontworpen bungee elastiek. Vervolgens is de uitdaging om zo ver mogelijk een plakker aan de overkant te pl..
  190,00€ Excl. BTW: 190,00€
 • Get 'm off
  Daag je tegenstander uit!   Klauter op het beweegbare middendeel en worstel je tegenstander van het verhoog! Je kan ook de zachte helmen en battlesticks gebruiken om je tegenstander te verslaan! Succes verzekerd! Doelgroep:  6 tot 66 jaar Zie je graag een filmpje?  Kijk dan snel op onze facebookpagina's attractieverhuur.be of guntros partyrent ..
  190,00€ Excl. BTW: 190,00€
 • Jungle run
  klim op de klimmuur,  glij van de glijbaan,  klauter onder de hindernissen en baan je een weg door de obstakels! Onze jungle run verzekert plezier voor kinderen van 3 tot... minimum afmetingen om deze te plaatsen:  6m breedte x 14m lengte x 4m vrije hoogte ..
  280,00€ Excl. BTW: 280,00€
 • mobiele speelkooi
  Onze mobiele speelkooi is voorzien voor kinderen van 1 tot 14 jaar. Het hindernissenparcours,  de schuine klimwanden,  de hangende obstakels,  de binnenglijbaan,  het ballenbad,  de buitenglijbaan,  kortom,  deze wagen vormt een uitdaging voor elk kind! Mama en papa kunnen op hun spruit wachten onder de grote luifel,  waardoor deze speelkooi ook inzetbaar is tijdens regenweer. De speelkooi werd opgebouwd uit brandveilige materialen en voldoet aan de strengste normen en criteria. Om er zeker van te zijn dat niks over het hoofd ..
  400,00€ Excl. BTW: 400,00€
 • peuterballenbad
  Voor de allerkleinsten beschikken we vanaf nu ook over een peuterballenbad. Met zijn beperkte afmetingen,  veiligheidsnetten en ontwerp is dit een gegarandeerd succes voor ieder feestje. Het ballenbad dient eenmalig opgeblazen te worden (dus daarna geen ronkende motor meer),  waardoor het zich dus uitstekend leent voor indoor gebruik op bv.  babyborrels,  klasfeestjes,  verjaardagsfeestjes en andere. ..
  65,00€ Excl. BTW: 65,00€
 • Springkasteel Bambi 4.5m x 4.5m - overdekt
  ..
  125,00€ Excl. BTW: 125,00€
 • springkasteel brandweer
  Een springkasteel voor de stoere brandweerman! Een leuke glijbaan vooraan,  een extra brandblusser (obstakels) en icoontjes binnenin het springkasteel! De droom van iedere toekomstige spuitgast! Rond elk springkasteel vragen wij een vrije ruimte van minimaal 1,5m rondom het volledige springkasteel. wij verkiezen een zachte (gras-) ondergrond voor onze springkastelen,  indien niet het geval, graag een seintje zodat wij kosteloos de nodige beschermingsmat meebrengen. maten springkasteel: breedte:  4m lengte:  6.5m hoogte:  4.5m ..
  150,00€ Excl. BTW: 150,00€
 • Springkasteel Bugs Bunny
  Een springkasteeltje voor de allerkleinsten! Hebt u enkel peuters en kleuters op bezoek?  Toch graag een aangepast springkasteel? Of heeft u niet echt de ruimte om een groot springkasteel op te zetten? Huur dan onze bugs bunny!   Door zijn beperkte afmetingen en lage bouw kan je dit op vele plaatsen inzetten,  zowel binnen als buiten! afmetingen:  2,5m x 3m x 1,5m hoogte Eenvoudig mee te nemen in de koffer van uw wagen.   Dit springkasteel wordt niet aan huis geleverd,  tenzij in combinatie met andere goederen. ..
  65,00€ Excl. BTW: 65,00€
 • Springkasteel Dino 4.5m x 4.5m - overdekt
  ..
  125,00€ Excl. BTW: 125,00€
 • springkasteel glitterprinses
  Een springkasteel speciaal voor iedere kleine prinses! Waan je een échte prinses met dit glitterkasteel.  Binnenin staat jouw reuzekroon op jou te wachten! Schijnt de zon?  Dan zal jouw kasteel helemaal glinsteren!   DIt springkasteel werd opgebouwd met de laatst nieuwe zeilen die voorzien van glitterflakes,  waardoor het springkasteel glinstert in de zon!  Uw kapoen zal er helemaal weg van zijn! Voor extra veiligheid werd het kasteel omzoomd met veiligheidsnetten,  maar hebben mama en papa wel de mogelijkheid om altijd een oogje in het zeil..
  150,00€ Excl. BTW: 150,00€
 • Springkasteel multiplay krokodil
  Het springkussen Krokodil is een veelzijdig kussen met diverse mogelijkheden. Het springkussen is zeer uitgebreid met een glijbaan,  obstakels en klimwand en richt zich met name op de kleinere kinderen tot bijv. 10 jaar. Maar ook de grotere kinderen zijn natuurlijk welkom om tussen die “gevaarlijke” tanden van de krokodil door te klimmen!   ..
  150,00€ Excl. BTW: 150,00€
 • Springkasteel Prinses 4m x 4m - overdekt
  ..
  125,00€ Excl. BTW: 125,00€