verhuur van alle feestmateriaal

Aanbiedingen

Sanitair

Of het nu gaat om sanitair voor een klein tuinfeestje tot de uitbating van een compleet toiletdorp,  wij hebben het in stock!

 

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • chemisch toilet met extra handenwasser op aanhangwagen
  Chemisch toilet met extra handenwasser op aanhangwagen Ideaal voor uw tuinfeest,  communie of andere gelegenheden.  Liever uw gasten niet in uw privébadkamer,  dan is deze aanhangwagen met mobiel toilet de oplossing. U heeft geen toevoer van water noch elektriciteit nodig,  afvoer dient u ook niet te voorzien,  alles blijft in de tank zitten. Aangezien het afval in de tank blijft zitten,  zijn onze toiletten voorzien van een schelp en recirculatiepomp waardoor u niet in de tank kijkt.  Door gebruik van de handpomp spoelt u het toilet door. ..
  90,00€ Excl. BTW: 90,00€
 • Chemische toiletcabine op aanhangwagen
  ..
  80,00€ Excl. BTW: 80,00€
 • Chemische toiletwagen groot
  ..
  280,00€ Excl. BTW: 280,00€
 • chemische toiletwagen medium
  Deze toiletwagen is uitgerust met 3 chemische toiletten. Daardoor is deze wagen ideaal geschikt voor plaatsen waar er geen afvoermogelijkheden zijn. Al onze chemische toiletten zijn uitgerust met een doorspoelfunctie (u kan niet rechtstreeks in de tank kijken) en worden standaard aangeleverd met alle deo's,  producten en toiletpapier. Benodigde maten voor plaatsing wagen:  3,50m breedte x 5m lengte x 3,20m hoogte ..
  220,00€ Excl. BTW: 220,00€
 • mindervalidetoilet chemisch
  Mobiel toilet toegankelijk voor rolstoelen   Mensen met een lichamelijke handicap of beperkte mobiliteit, in het bijzonder rolstoelgebruikers, kunnen rekenen op onze mindervalidetoiletten voor een veilige, comfortabele en handige sanitaire voorziening. Bij particuliere en publieke evenementen, formeel of informeel, huwelijk, concert, beurs, festival of feest, zijn rolstoeltoegankelijke toiletten zijn niet alleen extra’s, ze zijn van essentieel belang. Op uw simpele vraag bezorgen wij u hiervoor de nodige certificaten voor aanvraag van eventuele toelages voor het toegankelij..
  125,00€ Excl. BTW: 125,00€
 • Plaskruis groot (4 personen)
  ..
  75,00€ Excl. BTW: 75,00€
 • Plaskruis klein (1 persoon)
  ..
  25,00€ Excl. BTW: 25,00€
 • Toiletwagen groot (4 toiletten, 2 of 3 urinoirs)
  ..
  350,00€ Excl. BTW: 350,00€
 • toiletwagen klein VIP
  Deze kleine VIP toiletwagen is uitgerust voor feesten tot maximaal 200 personen en bestaat uit een dames- en herentoilet. Het damestoilet is ook uitgerust met een spoelbak en spiegel. Het herentoilet heeft naast de spoelbak en spiegel ook nog een urinoir ingebouwd. Deze toiletwagen wordt standaard geleverd met 3 tot 5 meter afvoer.  Indien grotere afstanden,  gelieve ons te verwittigen. Watertoevoer:  tuinslang met gardenakoppeling door de klant te voorzien.  Indien niet mogelijk,  gelieve ons te verwittigen. Elektriciteit:  220V 16A,  ..
  250,00€ Excl. BTW: 250,00€
 • Toiletwagen mini (2 toiletten, 2 lavabo's)
  ..
  200,00€ Excl. BTW: 200,00€